Δράση του Capsicum

January 6, 2014 Comments Off on Δράση του Capsicum
Δράση του Capsicum
Δράση του Capsicum

Rate this product


Το Capsicum είναι ένα από τα βασικά και υπερ-δραστικά συστατικά του Meratol, και σε αυτό οφείλει κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό την εκπληκτική και άμεση λιποδιαλυτική του δράση.

 Τι είναι το Capsicum

Το Capsicum προέρχεται από την καυτερή κόκκινη πιπεριά. Είναι ένα καθαρά φυσικό συστατικό, με αυτούσια δύναμη κατά του πάχους και του αποθηκευμένου στο σώμα λίπους, χωρίς τεχνητές χημικές προσμίξεις.

Εκτός όμως από την αδυνατιστική του δράση, το Capsicum, προσφέρει και πολλές ευργετικές ιδιότητες στον οργανισμό, την υγεία και την γενικότερη φυσική κατάσταση του ατόμου.

 Θερμογενετική δράση του Capsicum

Το εκπληκτικό γνώρισμα του εκχυλίσματος της καυτερής πιπεριάς, δηλαδή του Capsicum, είναι η ικανότητα θερμογένεσης που παρουσιάζει, και είναι αυτή που είναι υπεύθυνη για την καύση του λίπους και την απώλεια βάρους που προκαλεί το Meratol.

Η διαδικασία της θερμογένεσης είναι ένα εκπληκτικό φαινόμενο, το οποίο παρουσιάζουν λίγες και πολύ συγκεκριμένες τροφές. Η επίδραση αυτών των τροφών στον οργανισμό εντοπίζεται στην αύξηση της θερμότητας του σώματος στην προσπάθειά του να τις επεξεργαστεί. Η θερμοκρασία που παράγει το σώμα μας κατά τη διαδικασία της θερμογένεσης είναι τέτοια ώστε να επιτυγχάνει κατακόρυφη αύξηση του μεταβολικού ρυθμού του οργανισμού, και μάλιστα σε ιδιαίτερα μικρή χρονική διάρκεια. Αυτό οδηγεί στην αύξηση των καύσεων λίπους με αποτέλεσμα την γρήγορη απώλεια κιλών.

 Συμπέρασμα

Το Capsicum θα αυξήσει τόσο δραστικά τις καύσεις του οργανισμού σας, εύκολα, ανώδυνα και κυρίως πάρα πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα άμεσα ορατά αποτελέσματα στο σώμα σας, το οποίο μέρα με την ημέρα θα το βλέπετε να αλλάζει.

Εκτός όμως από το μέγεθός σας που θα αλλάξει, το Capsicum, θα δώσει και μια πνοή ενέργειας, υγείας, ευεξίας και ζωντάνιας στον οργανισμό σας, που θα είναι πιο δυνατός και περισσότερο δραστήριος και με διάθεση για ζωή.

 

Comments are closed.