Το Ketone Balance Duo κατά της παχυσαρκίας

July 11, 2013 Comments Off on Το Ketone Balance Duo κατά της παχυσαρκίας
Το Ketone Balance Duo κατά της παχυσαρκίας
Το Ketone Balance Duo κατά της παχυσαρκίας

Το Ketone Balance Duo κατά της παχυσαρκίας
4.4 (88%) 5 votes


Όταν το καλοκαίρι πλησιάζει, ειδικά τότε, όλοι ξεκινούν να αγχώνονται για τα κιλά που πήραν τον χειμώνα, για την κυτταρίτιδα και τα παχάκια που θα φανούν με το μαγιώ, για τα χαλαρά μπράτσα και για την περιφέρεια που από την προηγούμενη χρονιά μεγάλωσε κατά 3,5 πόντους !

Το θέμα όμως είναι στην πραγματικότητα πιο βαθύ και σίγουρα πολύ πιο σοβαρό από όσο νομίζουμε, και χρειάζεται πολλή μεγαλύτερη προσοχή από αυτή την επιδερμική που εμείς του προσφέρουμε.

Η παχυσαρκία στην Ελλάδα δυστυχώς παρουσιάζει ιδιαίτερα ανοδικές τάσεις τα τελευταία χρόνια (με ποσοστό κοντά στο 42 % του πληθυσμού), καθιστώντας μας σιγά-σιγά σε μια χώρα παχύσαρκων ενηλίκων αλλά και παχύσαρκων ανηλίκων (παιδιών και εφήβων). Έτσι, καθώς αυξάνονται δραματικά τα επίπεδα της παχυσαρκίας ακόμα και στην Ελλάδα (που λόγω της μεσογειακής κουζίνας ήταν πάντα πιο χαμηλά σε επικινδυνότητα ανάπτυξης παχυσαρκίας) αυξάνεται ταυτόχρονα ραγδαία και η εμφάνιση κρουσμάτων σακχαρώδους διαβήτη.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα ορίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, παχύσαρκα θεωρούνται τα άτομα με ΔΜΣ (Δείκτη Μάζας Σώματος) μεγαλύτερο του 30, υπέρβαρα όσα παρουσιάζουν ΔΜΣ μεταξύ του 25 και 29,5, και φυσιολογικά όσα έχουν ΔΜΣ κάτω από 25 αλλά όχι μικρότερο του 18,5. Τα δε άτομα με ΔΜΣ μικρότερο από 18,5 θεωρούνται ελλειποβαρή.

Μάλιστα, πιο συγκεκριμένα, τα άτομα με ΔΜΣ από 30 έως 35 θεωρείται ότι παρουσιάζουν πρόβλημα παχυσαρκίας 1ου βαθμού, τα άτομα με ΔΜΣ από 35 έως 40 παρουσιάζουν πρόβλημα παχυσαρκίας 2ου βαθμού και τέλος τα άτομα με ΔΜΣ από 40 και πάνω παρουσιάζουν πρόβλημα παχυσαρκίας 3ου βαθμού, αυξάνοντας έτσι και τον κίνδυνο εμφάνισης υπέρτασης, σακχαρώδους διαβήτη, επικίνδυνων καρδιαγγειακών νοσημάτων, ακόμα και θανάτου.

Η παχυσαρκία όμως, εκτός από αυτά τα πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, μπορεί επίσης να δημιουργήσει μια σειρά από άλλες, δυσάρεστες και επίπονες καταστάσεις, όπως είναι η υπνική άπνοια, τα αναπνευστικά προβλήματα, η κατάθλιψη, η κυκλοθυμία, τα νεύρα, τα προβλήματα κινητικότητας, τα προβλήματα στην σεξουαλική ζωή, τα προβλήματα αρθρίτιδας, τα προβλήματα αναπαραγωγής ειδικά για τον άνδρα, τα προβλήματα στύσης, αλλά και τόσα ακόμα προβλήματα που μπορούν να καταπολεμηθούν απλά, νικώντας το πρόβλημα της παχυσαρκίας και χαρίζοντας στον εαυτό του ο καθένας μια πιο υγιή, ευτυχισμένη και ομορφη ζωή, ποιοτικά και ποσοτικά, αφού η παχυσαρκία μικραίνει σημαντικά και το προσδόκιμο ζωής.

ketonebalanceduo-lipodialites.grΤο Ketone Balance Duo είναι ένα προϊόν ειδικά μελετημένο, να σέβεται τον οργανισμό, και να μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά στην μείωση των επιπέδων του αποθηκευμένου λίπους αλλά και στη μείωση των επιπέδων του διατροφικού λίπους που λαμβάνεται μέσω της διατροφής από το άτομο.

Με τον τρόπο αυτό κατορθώνει χωρίς παρενέργειες και με απόλυτα φυσικό τρόπο να διώξει τα περιττά κιλά φροντίζοντας και μετά την επίτευξη του στόχου να διατηρηθεί το αποτέλεσμα και μακροπρόθεσμα.

Περιέχει δύο πολύ ενεργούς και ισχυρούς φυσικούς λιποδιαλύτες που αναλαμβάνουν, χωρίς καμία προσπάθεια από την δική σας πλευρά, να σας χαρίσουν το σώμα των ονείρων σας.

Το Ketone Balance Duo είναι η πιο αποδοτική, ασφαλής, οικονομική και σίγουρη επιλογή για αδυνάτισμα τώρα ! Αποφασίστε το και εσείς και διώξτε τα περιττά κιλά ! Νικήστε την παχυσαρκία !

ketone-slide

 

Comments are closed.