Χριστούγεννα : Μείνε ψύχραιμη !!!

January 5, 2015 Comments Off on Χριστούγεννα : Μείνε ψύχραιμη !!!
Χριστούγεννα : Μείνε ψύχραιμη !!!

Rate this product

“Χριστούγεννα” σημαίνει … “παράνοια” !!!

Ειδικά η περίοδος των γιορτών είναι επιστημονικά πλέον αποδεδειγμένα μια από τις πλέον αγχωτικές περιόδους για έναν άνθρωπο. Δεν είναι μάλιστα καθόλου τυχαίο πως ειδικά τις ημέρες αυτές είναι σημαντικά περισσότερα τα κρούσματα αυτοκτονιών !

Αλλά και εκτός από την θλίψη που μπορεί να περιβάλλει αυτή την φαινομενικά χαρούμενη και υπερβολικά γιορτινή ατμόσφαιρα, κυριαρχεί και το στρες της οργάνωσης ενός επιτυχημένου εορταστικού τραπεζιού, μια ευχάριστης οικογενειακής ατμόσφαιρας (με όλα τα μέλη της οικογενειας παρόντα αρμονικά και με θετική διάθεση) και φυσικά το αγχος της επιλογής του τέλειου ρούχου για το βράδυ του ρεβεγιόν.

Άγχος ; … Μην το αφήσεις να σε κυριεύσει !

Τόσο το άγχος όσο και η κατάθλιψη παραμονεύουν στη γωνία ειδικά την περίοδο των γιορτών ! Το παν είναι να καταφέρετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην επιτρέψετε σε κανένα από αυτά τα δυσάρεστα συναισθήματα να σας καταβάλλει ! Με μερικά πολύ απλά αλλά πολύ έξυπνα τρικ, θα καταφέρετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας αλλά και την θετική σας διάθεση και την αισιοδοξία !

1ο τρικ : Μεγάλη & βαθιά εισπνοή

Όταν νιώθετε πραγματικά ότι είστε μόνο ένα βήμα πριν την κρίση πανικού, όταν αισθάνεστε ότι το άγχος σας έχει κυριεύσει … απομακρυνθείτε για λίγο από ότι και αν κάνετε για να ηρεμήσετε και να παρετε μια μεγάλη και βαθιά ανάσα. Επαναλάβετε για 10 με 15 φορές. Αυτό θα σας βοηθήσει να περάσει ικανή ποσότητα οξυγόνου στον οργανισμό σας διαμέσου του αίματος, και θα νιώσετε αμέσως καλύτερα !

2ο τρικ : Χαλαρωτικό μπάνιο το βράδυ πριν το ρεβεγιόν

Το προηγούμενο βράδυ ετοιμάστε ένα ζεστό μπάνιο με τα αγαπημένα σας αιθέρια έλαια. Φροντίστε να έχετε σβηστά τα φώτα και ανάψτε μόνο μερικά κεριά ! Χαλαρώστε και απολάυστε το μπάνιο σας. Βγάλτε κάθε σκέψη από το μυαλό σας και ηρεμήστε ! Εάν επιθυμείτε μπορείτε να βάλετε και μια χαλαρωτική μουσική.

3ο τρικ : Καλή ενυδάτωση

Μετά το μπάνιο φροντίστε να ενυδατώσετε καλά την επιδερμίδα σας … σώμα και πρόσωπο ! Μια επιδερμίδα ενυδατωμένη σωστά είναι και μια επιδερμίδα φωτεινή ! Εάν θέλετε να νιώθετε και να δείχνετε όμορφες την ημέρα του ρεβεγιόν … βάλτε μια καλή κρέμα σώματος (ίσως εκείνη του αγαπημένου σας αρώματος) και φυσικά μια καλή κρέμα προσώπου και μια κρέμα ματιών. Μην ξεχνάμε, πως μια γυναίκα που νιώθει όμορφη … έχει και πολύ καλύτερη διάθεση !

4ο τρικ : Γυρίστε τα πάνω – κάτω

Ειδικά ο αυχένας και το κεφάλι αποτελούν ίσως το κυριότερο σημείο συσσώρευσης της κακής ενέργειας, της έντασης και του στρες. Γυρνώντας για λίγο τα πάνω – κάτω … αφήνοντας δηλαδή το κεφάλι για λιγο κρεμασμένο κάτω και πραγματοποιώντας ένα ελαφρύ μασάζ με τα ακροδάχτυλά σας σε όλο το τριχωτό της κεφαλής … θα καταφέρετε να απελευθερώσετε τους κόμπους κακής ενέργειας και θα αποφύγετε ενοχλητικούς πονοκεφάλους !

Comments are closed.