Adiphene : Για να καταστείλετε αποτελεσματικά την όρεξή σας !

September 17, 2013 Comments Off on Adiphene : Για να καταστείλετε αποτελεσματικά την όρεξή σας !
Adiphene : Για να καταστείλετε αποτελεσματικά την όρεξή σας !
Adiphene : Για να καταστείλετε αποτελεσματικά την όρεξή σας !

Rate this product


Το Adiphene είναι ένα μοναδικό προϊόν που περιέχει μια σειρά από συστατικά με εντελώς διαφορετική δράση μεταξύ τους κατά του πάχους. Σκοπός του Adiphene είναι να μην αφήσει στο πάχος κανένα περιθώριο και να εξουδετερώσει και να απομακρύνει μια για πάντα το περιττό βάρος.

AdipheneΤο Adiphene περιέχει :

  • Καταστολείς της όρεξης
  • Μεταβολιστές του λίπους
  • Δεσμευτές του λίπους
  • Συστατικά με δράση θερμογένεσης
  • Διεγερτικά συστατικά

Μια λοιπόν από τις κατηγορίες που καλύπτει το Adiphene είναι και οι καταστολείς της όρεξης !

 Το μεγάλο πρόβλημα της απώλειας βάρους και του αδυνατίσματος …

Προσπαθώντας κανείς να χάσει κάποια κιλά το πρώτο πράγμα που καλείται να κάνει είναι να εφαρμόσει μια μετρημένη διατροφή ή σε μερικές περιπτώσεις και μια σκληρή δίαιτα.

Πόσο εύκολο είναι όμως αυτό ;

Καθόλου ! Ίσως τελικά αυτό να είναι και το πιο δύσκολο σημείο του αδυνατίσματος. Καλούμαστε να περιορίσουμε δραστικά την όρεξή μας η οποία όμως τις περισσότερες φορές αρνείται πεισματικά να υπακούσει και παραπονιέται επίμονα !

Ένα συμπλήρωμα διατροφής που επιτυγχάνει έλεγχο και καταστολή της όρεξης μπορεί να «λύσει τα χέρια» σε όλους και να κάνει το αδυνάτισμα να φαντάζει λιγότερο τρομακτική υπόθεση.

Άλλωστε έχοντας καταστείλλει την όρεξή του κανείς, ξεκινάει με μια μεγαλύτερη ευκολία τη διαδικασία της απώλειας κιλών, αφού εξ’αρχής μειώνει σημαντικά την ημερήσια θερμιδική κατανάλωση.

Ελέγχοντας λοιπόν την όρεξή του, μπορεί εύκολα και κυρίως γρήγορα να δει κανείς ορατά αποτελέσματα στο σώμα του που θα τον εκπλήξουν, θα τον ενθουσιάσουν αλλά (το πιο σημαντικό!) που θα του δώσουν τη δύναμη και την θέληση να συνεχίσει την προσπάθειά του και να μην εγκαταλείψει !

 Πώς λειτουργούν οι καταστολείς της όρεξης ;

Οι καταστολείς της όρεξης όπως ήδη αναφέραμε έχουν ως σκοπό τη δραστική μείωση των θερμίδων που καταναλώνει το άτομο κατά τη διάρκεια της ημέρας με σκοπό την άμεση μείωση του σωματικού του βάρους.

Ενώ λοιπόν η πείνα αποτελεί μια φυσιολογική ανάγκη του ατόμου για λήψη τροφής για λόγους επιβίωσης, ωστόσο η όρεξη είναι καθαρά ένα ψυχολογικό αίτιο που αποτελεί κίνητρο για τη λήψη αυτής.

Οι ουσίες που λειτουργούν ως καταστολείς της όρεξης στέλνουν σήματα στον εγκέφαλο πως ο οργανισμός βρίσκεται σε κατάσταση πληρότητας και δεν χρειάζεται λήψη τροφής. Ετσι καταπολεμάται και το πιο δύσκολο κομμάτι της διαδικασίας του αδυνατίσματος. Μετά όλα τα υπόλοιπα έρχονται εύκολα, αφού η ψυχολογία του ατόμου είναι πλέον εμφανώς πιο ανεβασμένη λόγω των ορατών αποτελεσμάτων που καταμαρτυρούν τόσο ο καθρέφτης του όσο και η ζυγαριά του.

 Καταστολέας όρεξης : Γλυκομαννάνη

Το Adiphene περιέχει για καταστολέα όρεξης μια πασίγνωστη ουσία στο χώρο των σκευασμάτων αδυνατίσματος, τη Γλυκομανάννη.

γλυκομαννανηΗ Γλυκομαννάνη ή Kanjak Root είναι ιδιαίτερα γνωστή για την εξαιρετική ικανότητά της να ελέγχει τα επίπεδα της όρεξης του ατόμου χωρίς να επηρεάζει το ΚΝΣ (Κεντρικό Νευρικό Σύστημα) και να βοηθάει στη μείωση του σωματικού βάρους χωρίς κόπο και χωρίς απογοητεύσεις.

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν διεξαχθεί σχετικά, άτομα τα οποία έλαβαν γλυκομαννάνη ως συμπλήρωμα διατροφής μέσα σε διάστημα μόλις 8 εβδομάδων κατάφεραν να χάσουν περίπου 5 ½  κιλά κατά μέσο όρο και μάλιστα χωρίς να αλλάξουν τις διατροφικές τους συνήθειες και χωρίς να εφαρμόσουν κάποιο διατροφικό πρόγραμμα ή κάποια δίαιτα.

Διαβάστε αναλυτικά για το Adiphene εδώ

Comments are closed.