Βήμα Βήμα Παραγγελία του Meratol

December 18, 2013 Comments Off on Βήμα Βήμα Παραγγελία του Meratol
Βήμα Βήμα Παραγγελία του Meratol
Παραγγελία του Meratol - Βήμα Βήμα

Rate this product

Αναλυτικά πώς γίνεται η παραγγελία του Meratol

Για να παραγείλετε το Meratol ο τρόπος είναι απλός και πάρα πολύ εύκολος. Σας δίνουμε μερικές πληροφορίες για τα ακριβή στάδια της παραγγελίας του Meratol, ειδικά για εκείνους που δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τις διαδικτυακές αγορές, για να σας λύσουμε τυχόν απορίες και να σας διευκολύνουμε.

Έτσι, μπορείτε να ξεκινήσετε εύκολα και άμεσα το αδυνάτισμα και να αποκτήσετε το τέλειο κορμί που πάντα ονειρευόσασταν.

Τα στάδια παραγγελίας του Meratol είναι τα ακόλουθα :

Το Meratol μπορούμε να το αγοράσουμε αποκλειστικά και μόνο μέσω του διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του. Σημαντικό είναι να τονίσουμε πως πρόκειται για μια 100% έγκυρη μέθοδο αγοράς με απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές.

• Κατόπιν, έχοντας μπει στην επίσημη ιστοσελίδα του Meratol, μπορείτε να ενημερωθείτε με ακρίβεια για τις προσφορές της εταιρείας, καθώς επίσης και για τις ακριβείς τιμές τους. Αφού ενημερωθείτε, επιλέγετε το πακέτο που σας ενδιαφέρει, και πατάτε επάνω στο κουμπί «Αγορά Τώρα» στο συγκεκριμένο πακέτο.

• Πατώντας το κουμπί «Αγορά Τώρα» εισέρχεστε σε μια νέα σελίδα όπου σας ζητάει να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία (Ονομα, Επίθετο, e-mail, Τηλέφωνο, Διεύθυνση κλπ.). η διεύθυνση που θα δηλώσετε είναι και η διεύθυνση στην οποία επιθυμείτε να σας αποσταλεί η παραγγελία σας.

Επίσης καλείσθε να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να πληρώσετε για την αγορά σας. Οι τρόποι πληρωμής που παρέχονται είναι :

• Με πιστωτική κάρτα (σημειώνετε και τα στοιχεία της κάρτας σας όπως τον αριθμό της κάρτας, τον τύπο της πιστωτικής κάρτας, την ημερομηνία λήξης της κάρτας κλπ.)

• Με PayPal

• Αφού έχετε ολοκληρώσει την συμπλήρωση των στοιχείων σας πατάτε στο κουμπί «ολοκλήρωση της παραγγελίας» που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας και έτσι απλά και χωρίς κόπο η παραγγελία σας έχει αποσταλεί.

Τόσο απλά, εύκολα και με απόλυτη διακριτικότητα, μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας. Το προϊόν θα σας αποσταλεί στην διεύθυνση που επιθυμείτε εντός μερικών μόνο ημερών.

Πατήστε εδώ για να παραγγείλετε το Meratol από την επίσημη ιστοσελίδα

 

Comments are closed.