Caralluma Fimbriata Pure 500 mg (60 κάψουλες)

April 15, 2015 Comments Off on Caralluma Fimbriata Pure 500 mg (60 κάψουλες)
Caralluma Fimbriata Pure 500 mg (60 κάψουλες)

Caralluma Fimbriata Pure 500 mg (60 κάψουλες)
4 (80%) 1 vote

Τι είναι το Caralluma Fimbriata Pure ;

Το Caralluma Fimbriata Pure είναι το νέο απόκτημα της πασίγνωστης αλυσίδας προϊόντων αδυνατίσματος Evolution Slimming. Πρόκειται για ένα προϊόν αδυνατίσματος σε μορφή κάψουλας που στοχεύει στο αποτελεσματικό αδυνάτισμα και την σίγουρη και ορατή απώλεια κιλών και πόντων ακόμα και από τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος με 2 βασικούς τρόπους :

 • ελέγχοντας τα επίπεδα της όρεξης του ατόμου
 • και αυξάνοντας κατακόρυφα τις καύσεις του αποθηκευμένου λίπους στο σώμα του

(!!!) : Το Caralluma Fimbriata Pure κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και ΠΑΝΤΑ σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές !!!

Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός, πως το Caralluma Fimbriata Pure είναι κατάλληλο και για vegetarians και vegans !

Ποια είναι η σύσταση αυτού του νέου προϊόντος ;Caralluma_Fimbriata (1)

Το συμπλήρωμα διατροφής και αδυνατίσματος Caralluma Fimbriata Pure περιέχει εκχύλισμα από το το φυτό Caralluma Fimbriata, από το οποίο έχει πάρει και την ονομασία του. Το φυτό αυτό ανήκει στην οικογένεια των κάκτων (Apocynaceae) και είναι ένα αρκετά χυμώδες φυτό. To εντοπίζουμε μάλιστα κυρίως σε περιοχές όπως η Ινδία και η Σρι Λάνκα, καθώς και μέσω της Αραβικής χερσονήσου προς τη Βόρεια Αφρική !

(!!!) : Το φυτό Caralluma Fimbriata χρησιμοποιείται εδώ και πάρα πολλούς αιώνες στην Ινδία ως ένα κατασταλτικό της όρεξης που έδωσε η ίδια η φύση.

Το Caralluma Fimbriata Pure, εκτός από εκχύλισμα Caralluma Fimbriata 4:1 περιέχει επίσης :

 • μαλτοδεξτρίνη
 • διοξείδιο του πυριτίου
 • και στεατικό μαγνήσιο

ενώ η κάψουλα είναι κατασκευασμένη από HPMC.

Σε αντίθεση με πολλά άλλα συμπληρώματα διατροφής, το Caralluma Fimbriata Pure, δεν αντενδείκνυται για άτομα που ακολουθούν χορτοφαγική διατροφή !!!

Τι κάνει το Caralluma Fimbriata Pure να ξεχωρίζει ;

Αυτό που ξεχωρίζει το Caralluma Fimbriata Pure από τόσα και τόσα άλλα συμπληρώματα αδυνατίσματος, είναι το βασικό συστατικό του, δηλαδή το εκχύλισμα από τον κάκτο Caralluma Fimbriata.

Όπως ήδη αναφέραμε, το φυτό αυτό, εδώ και πολλούς αιώνες έχει ξεχωρίσει για τις ιδιαίτερες και εκπληκτικές ιδιότητές του στον έλεγχο της όρεξης του ατόμου. Στην περιοχή της Ινδίας η χρήση του μετράει πολλούς αιώνες και πια γίνεται και παγκοσμίως γνωστό με τη μορφή κάψουλας από μια μεγάλη εταιρεία στον χώρο του αδυνατίσματος.

Η εταιρεία Evolution Slimming φέρνει αυτό το θαύμα της φύσης στα σπίτια όλων εύκολα και χωρίς καθόλου κόπο και εγγυάται αποτελεσματική απώλεια βάρους !

Πώς όμως το φυτό αυτό επηρεάζει την όρεξη του ατόμου ; Τι είναι και πώς λειτουργεί αυτό το μαγικό φυτικό εκχύλισμα ;

Το φυτό Caralluma Fimbriata περιέχει pregnane glycosides. Αυτό είναι ένα φυτοχημικό που μπορεί και κατορθώνει να μπλοκάρει το ένζυμο citrate lyase. Με άλλα λόγια, το Caralluma Fimbriata μπλοκάρει όλα τα ένζυμα στον οργανισμό που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή λιπαρών οξέων σε αυτόν !

(!!!) : Η εκπληκτική ικανότητά του Caralluma Fimbriata να μπορεί να ελέγξει την παραγωγή λιπαρών οξέων στον οργανισμό, το καθιστά ένα ιδανικό κατασταλτικό της όρεξης, καθώς επίσης και έναν αποτελεσματικό λιποδιαλύτη !

ΠΡΟΣΟΧΗ : Το συμπλήρωμα διατροφής Caralluma Fimbriata Pure από την εταιρεία Evolution Slimming παρασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο σε ένα GMP εγκεκριμένο εργοστάσιο ! Η παρασκευή του προϊόντος γίνεται χωρίς περιττά συστατικά και, για τον λόγο αυτό, αποτελεί ένα ιδανικό συμπλήρωμα για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος με απόλυτη ΑΣΦΑΛΕΙΑ και χωρίς καθόλου κόπο !

Ο Dr.Oz μιλάει για το Caralluma Fimbriata

Ο γνωστός τηλεοπτικό γιατρός παρουσίασε σε γνωστή εκπομπή του με τίτλο “The Dr.Oz Show” την εκπληκτική δράση του Caralluma Fimbriata ως προς το αδυνάτισμα !

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για κάποιον που προσπαθεί να χάσει βάρος και να αδυνατίσει, από το να μην μπορεί να ελέγξει με τίποτα την όρεξή του ! Όλοι όσοι αποτυγχάνουν να παρακολουθήσουν κάποιο πρόγραμμα δίαιτας, αποτυγχάνουν ΟΛΟΙ για τον ίδιο λόγο … γιατί δεν μπορούν να κατευνάσουν το αίσθημα της πείνας που αισθάνονται συνέχεια, καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, και κατ’επέκταση γιατί αδυνατούν να αντισταθούν μπροστά στη θέα ενός πιάτου με φαγητό !

Ο Dr. Oz στη συγκεκριμένη εκπομπή του, ανέφερε και ένα άρθρο που πρόσφατα δημοσιεύτηκε στο περιοδικό “Complementary Therapies in Medicine”. Το άρθρο αυτό αναφερόταν σε μια ελεγχόμενη, τυχαία, διπλή κλινική μελέτη που έγινε με τη χρήση εικονικού φαρμάκου (φαρμάκου placebo).slimming-caralluma-fimbriata

Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ :

Στην κλινική αυτή δοκιμή έλαβαν μέρος 43 άτομα που ήταν παχύσαρκα ή υπερβαρα. Τα άτομα αυτά ήταν ενήλικα άτομα, ηλικίας μεταξύ 29 και 59 ετών. Στόχος της μελέτης ήταν να προσδιοριστεί η αποτελεσματική δράση του εκχυλίσματος Caralluma Fimbriata σχετικά με την απώλεια βάρους. Καθ’ολη τη διάρκεια της μελέτης, τα άτομα παρακολουθούνταν και όταν ασκούνταν ή όταν εφάρμοζαν κάποια δίαιτα σε συνδυασμό με τη λήψη του φαρμάκου (του κανονικού από εκχίλισμα Caralluma Fimbriata ή του φαρμάκου placebo).

Στη μελέτη, οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν με εντελώς τυχαίο τρόπο σε δύο ομάδες εκ των οποίων για μια περίοδο 12 εβδομάδων στη μία ομάδα χορηγήθηκε εκχύλισμα Caralluma Fimbriata με μορφή κάψουλας των 500 mg δύο φορές την ημέρα, ενώ στην άλλη ομάδα χορηγήθηκε εικονικό φάρμακο (placebo).

Οι ειδικοί αναγκάστηκαν να παρακολουθούν και τα επιπεδα σωματικής άσκησης αλλά και την διατροφή των ατόμων, ώστε να περιορίσουν τους εξωτερικούς παράγοντες που θα ήταν ικανοί να παραποιήσουν τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής !

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ :

 • 33 από τους 43 συμμετέχοντες της μελέτης που λάμβαναν το φάρμακο με εκχύλισμα από Caralluma Fimbriata, παρουσίασαν σημαντική μείωση στο μέγεθος της μέσης τους.
 • Επίσης η ομάδα που λάμβανε το φάρμακο με εκχύλισμα από Caralluma Fimbriata παρουσίασε σημαντική μείωση της όρεξης.
 • Οι χρήστες του φαρμάκου με εκχυλίσμα Caralluma Fimbriata έχασαν κατά μέσο όρο 6,4 εκατοστά έναντι της ομάδας που χρησιμοποιούσε εικονικό φάρμακο (placebo).
 • H aναλογία της μέσης προς το ισχίο (WTHR) βελτιώθηκε σημαντικά στην ομάδα που λάμβανε το φάρμακο με εκχύλισμα από Caralluma Fimbriata.

Οδηγίες χρήσεις του Caralluma Fimbriata Pure

Το Caralluma Fimbriata Pure είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που λαμβάνεται 2 φορές την ημέρα.

 • 1 κάψουλα περίπου 10 με 30 λεπτά πριν το πρωινό γεύμα
 • 1 κάψουλα περίπου 10 με 30 λεπτά πριν από το κύριο γεύμα της ημέρας (μεσημεριανό ή βραδινό)

Αγορά και τιμή του Caralluma Fimbriata Pure

 • Το Caralluma Fimbriata Pure διατίθεται σε συσκευασία με 60 κάψουλες που αναλογούν σε συστηματική θεραπεία 1 ολόκληρου μήνα !
 • Είναι 100 % ΦΥΣΙΚΟ συμπλήρωμα και δεν προκαλεί ΚΑΜΙΑ παρενέργεια !Caralluma-Pure-Caralluma-Fimbriata-500mg-120-Capsules
 • Η παράδοση στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ΔΩΡΕΑΝ !
 • Η εταιρεία του παρέχει live chat, e-mail, καθώς και τηλεφωνική υποστήριξη στους πελάτες !
 • Διατίθεται (ΧΩΡΙΣ υποχρεωτική αγορά του προϊόντος) και ένα εντελως ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα για διατροφή !

Η κάθε συσκευασία του Caralluma Fimbriata Pure διατίθεται ΤΩΡΑ στην προνομιακή τιμή των 42 ευρώ ΜΟΝΟ (από αρχική τιμή 55 ευρώ) και εξοικονομείτε το 25 % των χρημάτων σας !

Για αγορά του προϊόντος πατήστε εδώ !

Comments are closed.