Όταν η γυναίκα “παλεύει” να χάσει βάρος …

September 12, 2016 Comments Off on Όταν η γυναίκα “παλεύει” να χάσει βάρος …
Όταν η γυναίκα “παλεύει” να χάσει βάρος …

Όταν η γυναίκα “παλεύει” να χάσει βάρος …
5 (100%) 1 vote

Στον αγώνα για ένα τέλειο κορμί …

Η κάθε γυναίκα, από τη φύση της, έχει μια έμφυτη ανασφάλεια για την εικόνα της και την εξωτερική της εμφάνιση, η οποία φυσικά μεταφράζεται σε ατελείωτες προσπάθειες να μειώσει το σωματικό της βάρος άλλοτε με δίαιτες, άλλοτε με γυμναστική και άλλοτε με ειδικά προγράμματα.

Η ανασφάλεια αυτή της κάθε γυναίκας μεταφράζεται σε 12 περίπου εβδομάδες δίαιτας από τον κάθε χρόνο της ζωής της.

Όπως αντιλαμβανόμαστε, αυτό έχει ως αποτέλεσμα, πριν καλά καλά φτάσει το 30ο έτος της ζωής της να έχει αφιερώσει 3 ολόκληρα χρόνια προσπαθώντας να κατακτήσει το ιδανικό βάρος !

(!!!) : Μια τέτοια εντατική προσπάθεια από πλευράς κάθε γυναίκας, μεταφράζεται σε απώλεια περίπου 89 κιλών μέχρι μόλις το 30ο έτος ζωής τους.

Το αποκαρδιωτικό κομμάτι της έρευνας αυτής, που πραγματοποιήθηκε από μια εταιρεία με διάφορα προϊόντα αδυνατίσματος σε 1000 γυναίκες από την Βρετανία, είναι πως παρά την πραγματικά εκπληκτική προσπάθεια των γυναικών να χάσουν αυτά κιλά … τελικά τα ξαναπαίρνουν πίσω (αν όχι όλα τότε σίγουρα τα περισσότερα από αυτά).

Οι γυναίκες αυτές που έλαβαν μέρος στο πείραμα αυτό, ήταν στο 40ο έος της ζωής τους, και ήδη είχαν σπαταλήσει περίπου 168 εβδομάδες της ζωής τους για να καταφέρουν να χάσουν το περιττό σωματικό τους βάρος … και αυτό μόλις ως τα 30 τους χρόνια.

Ειδικά στην ηλικία των 30 με 35 χρόνων, η κάθε γυναίκα αφιερώνει πολύ πολύτιμο χρόνο σε διάφορες δίαιτες και διατροφικά προγράμματα για αδυνάτισμα, που λόγω της εξαντλητικής τους φύσης επιτυγχάνουν την επιθυμητή απώλεια κιλών … αλλά μόνο πρόσκαιρα ! Αποτέλεσμα ; Η γυναίκα ξαναπαίρνει μετά από λίγο τα χαμένα κιλά … και ίσως και μερικά παραπάνω !

Ο ανταγωνισμός κρατάει τη γυναίκα πιστή στον στόχο της !

Ναι … μπορεί να εκθειάζουμε την φίλη μας που έχασε τα περιττά κιλά της και μπορεί πλέον να κυκλοφορεί υπερήφανη με το πιο στενό της παντελόνι, αλλά ταυτόχρονα αισθανόμαστε πολλή μεγάλη ανάγκη να τα καταφέρουμε κ εμείς όπως εκείνη … να μην είμαστε η “γεματούλα” φίλη της !

Ο ανταγωνισμός είναι ίσως το πιο ισχυρό κίνητρο για μια γυναίκα ώστε να παραμείνει πιστή στην σκληρή προσπάθεια της απώλειας κιλών, στην απαγορευτική δίαιτά της ή στις εξαντλητικές ώρες επάνω σε έναν διάδρομο γυμναστικής.

Έξωθεν βοήθεια …

Επειδή καμιά φορά λίγη βοήθεια δεν βλάπτει, γι’αυτό υπάρχουν τα ειδικά συμπληρώματα διατροφής για αδυνάτισμα. Πλέον, οδεύοντας προς το 2016, τα νέα συμπληρώματα διατροφής είναι πολύ πιο προσεγμένα, πολύ πιο αποδοτικά, πολύ πιο ασφαλή … και κυρίως πολύ πιο γρήγορα !

Το αδυνάτισμα γίνεται πια παιχνιδάκι με το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής.

Το PhenQ είναι ένα νέο συμπλήρωμα διατροφής … πολύ πιο ισχυρό από κάθε αντίστοιχο σκεύασμα, που σας υπόσχεται εύκολο και γρήγορο αδυνάτισμα.

Σταματήστε πια να σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σας προσπαθώντας να χάσετε βάρος … και απλά απολαύστε την !order-phenq

Για πληροφορίες σχετικά με το PhenQ πατήστε εδω !

Comments are closed.