Αρχίστε να τρώτε τις πατατούλες σας … με τη φλούδα τους !

July 26, 2016 Comments Off on Αρχίστε να τρώτε τις πατατούλες σας … με τη φλούδα τους !
Αρχίστε να τρώτε τις πατατούλες σας … με τη φλούδα τους !

Αρχίστε να τρώτε τις πατατούλες σας … με τη φλούδα τους !
4.5 (90%) 2 votes

“Πατάτες ΝΑΙ !” … αλλά με φλούδα ή χωρίς ;;;

Έχουμε ακούσει πολλές φορές ότι τόσο σε φρούτα όσο και σε λαχανικά, μεγάλη ποσότητα βιταμινών και ωφέλιμων για τον οργανισμό συστατικών, κρύβονται στη φλούδα τους ! Και όμως … είναι αλήθεια !

Αν και οι περισσότεροι μπορείτε να αποδεχτείτε το εν λόγω γεγονός και να το εφαρμόσετε και στη δική σας διατροφή με τα περισσότερα τρόφιμα, με την πατάτα το αποφεύγετε λόγω της “βρώμικης” όψης της. Η επαφή της με το χώμα και η κάπως αντιαισθητική εξωτερική της εμφάνιση σας ξενίζει και σας κάνει διστακτικούς.

Διαβάστε τα οφέλη της πατάτας όταν καταναλώνεται μαζί με την κατά τα άλλα αντιαισθητική φλούδα της … και σίγουρα θα αλλάξετε γνώμη !

5 λόγοι – οφέλη της φλούδας της πατάτας …

1ος λόγος : Βιταμίνη C για γερό ανοσοποιητικό

Εσύ το ήξερες ; Η φλούδα της πατάτας είναι πλούσια σε ωφέλιμη βιταμίνη C. Ως γνωστόν, η βιταμίνη C, ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και μας προφυλάσσει από ασθένειες. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που η μανούλα μας μας φώναζε να πίνουμε την φρεσκοστιμμένη πορτοκαλάδα μας … για να μην αρρωσταίνουμε ! Η βιταμίνη C κάνει θαύματα και η φλούδα της πατατούλας την περιέχει σε πολύ μεγάλη ποσότητα !

2ος λόγος : Φυτοχημικά συστατικά κατά του καρκίνου

Τα φυτοχημικά συστατικά που περιέχονται στην φλούδα της πατάτας προφυλάσσουν από την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων.

3ος λόγος : Κάλιο κατά των καρδιαγγειακών νοσημάτων και του εγκεφαλικού

Το κάλιο είναι ένα από τα πιο πολύτιμα και απαραίτητα για τον οργανισμό μέταλλα. Η φλούδα της πατάτας περιέχει ικανοποιητική ποσότητα καλίου, ώστε να προστατεύσει τον οργανισμό από καρδιαγγειακά ή εγκεφαλικά επεισόδια.

4ος λόγος : Ω – 3 καλά λιπαρά οξέα για την υγεία της καρδιάς

Σίγουρα το γνωρίζουν ελάχιστοι, αλλά η φλούδα της πατάτας είναι πλούσια σε Ω – 3 καλά λιπαρά οξέα, που ευνοούν την καλή λειτουργία της καρδιάς μας.

5ος λόγος : Φυτικές ίνες για αδυνάτισμα

Η φλούδα της πατάτας είναι πλούσια σε ωφέλιμες φυτικές διαιτητικές ίνες. Καταναλώνοντας τις πατατούλες σας μαζί με τη φλούδα τους, θα χορτάσετε πολύ πιο εύκολα και πιο γρήγορα, με αποτέλεσμα τελικά να καταναλώσετε σημαντικά μικρότερη ποσότητα φαγητού, δηλαδή σημαντικά μικρότερη ποσότητα θερμίδων που θα μετατραπούν σε σωματικό λίπος ! Είναι λοιπόν ένας πολύ απλός και εύκολος τρόπος να μειώσετε σταδιακά την ποσότητα φαγητού που καταναλώνετε … χωρίς δίαιτες και χωρίς καταπίεση και στερήσεις !PhenQ-bottle-main-image

Για ΤΑΧΥΤΕΡΟ αδυνάτισμα με ΑΜΕΣΑ ορατά αποτελέσματα σας συνιστούμε ένα ισχυρό λιποδιαλυτικό προϊόν, το PhenQ !

 

Για πληροφορίες πατήστε εδώ !

 

Comments are closed.