Proactol Plus

December 21, 2012 Comments Off on Proactol Plus
Proactol Plus

Proactol Plus
2.8 (56%) 5 votes


Proactol PlusΤο Proactol είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής και απώλειας βάρους. Τα συστατικά είναι 100% φυτικά και εντελώς ακίνδυνα για τον οργανισμό, αφού δεν παρουσιάζουν καθόλου παρενέργειες όπως τα περισσότερα χάπια αδυνατίσματος. Μάλιστα, λόγω της σύστασής του, το Proactol, προσφέρεται για χρήση ακόμα και από χορτοφάγους. Το Proactol είναι μια σαφής και ασφαλής επιλογή για εύκολο, ανώδυνο και υγιές αδυνάτισμα και δίνει σε όλους την ευκαιρία να αποκτήσουν το σώμα που πάντα επιθυμούσαν.

 Δράση και χρησιμότητα του Proactol

Αυτό που κάνει το Proactol να ξεχωρίζει είναι η αποτελεσματικότητά του στην δέσμευση του λίπους. Τις ιδιότητές του αυτές οφείλει στις άφθονες φυτικές ίνες που εμπεριέχει. Ως γνωστόν, οι φυτικές ίνες, παρουσιάζουν την μοναδική ικανότητα να έλκουν την περίσσεια λίπους και τοξινών από το σώμα, η οποία στη συνέχεια δεσμεύεται και αποβάλλεται με φυσικό τρόπο από τον οργανισμό μέσω της διαδικασίας της κένωσης.

Έτσι το Proactol φροντίζει να μην επιτρέπει την απορρόφηση του λίπους από τον οργανισμό και την αποθήκευσή του στο σώμα, το δεσμεύει, και εν συνεχεία με τη βοήθεια των συστατικών που περιέχει διευκολύνει την αποβολή του από τον οργανισμό. Παράλληλα ελέγχει και την όρεξη, η οποία σταδιακά περιορίζεται, με αποτέλεσμα και την ακόμα μικρότερη κατανάλωση θερμίδων ημερησίως. Με τον τρόπο αυτό, το αδυνάτισμα, από δύσκολη υπόθεση αρχίζει να φαντάζει «παιχνιδάκι».

Συστατικά του Proactol

Πρέπει να τονίσουμε πως τα συστατικά του Proactol είναι 100% φυσικής προέλευσης και 100% οργανικά συστατικά, που παρουσιάζουν δράση δεσμευτών του λίπους και αποτρέπουν την απορρόφησή του από τον οργανισμό και την αποθήκευσή του στο σώμα.

Τα συστατικά αυτά είναι :

 • Ένα σύμπλεγμα φυτικών ινών κόκκων φραγκοσυκιάς (Opuntia Ficus-Indica)
 • Το στεατικό μαγνήσιο
 • Το πυρίτιο
 • Το φωσφορικό άλας ασβεστίου
 • Η ποβιδόνη
 • Η μικροκρυσταλλική κυτταρίνη

Θετική επίδραση του Proactol

 • Κατορθώνει με τα ενεργά συστατικά του να δεσμεύει έως και το 28% περίπου του λίπους που καταναλώνετε μέσω της διατροφής σας, να το δεσμεύει και να το αποβάλει με 100% φυσικό τρόπο και χωρίς επιπτώσεις στον οργανισμό. Με τον τρόπο αυτό συμβάλλει στην μικρότερη λήψη λίπους και άρα στην απώλεια βάρους.
 • Μειώνει την όρεξη, με στόχο να καταναλώνετε λιγότερες θερμίδες ημερησίως και άρα να μειώνετε και το σωματικό σας βάρος. Μειώνει τη λήψη έως και 295 θερμίδων ημερησίως με τις φυτικές ίνες που περιέχει και δημιουργούν στον χρήστη αίσθηση πληρότητας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
 • Με την μείωση της ημερήσιας πρόσληψης θερμίδων και με τη δέσμευση και αποβολή από τον οργανισμό μεγάλης ποσότητας λίπους, το Proactol, επιτυγχάνει απώλεια βάρους σε κιλά και σε πόντους, χωρίς καμία προσπάθεια, χωρίς σωματική άσκηση και αυστηρά διατροφικά προγράμματα. Βέβαια, ακολουθώντας μια νορμάλ διατροφή χωρίς υπερβολές και μια ήπια σωματική άσκηση, τα αποτελέσματα θα ήταν μεγαλύτερα και πιο γρήγορα ορατά.
 • Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής 100% φυσικό με καθαρά οργανικά συστατικά, που μπορεί να καταναλωθεί άφοβα ακόμα και από χορτοφάγους. Δεν προκαλεί καθόλου παρενέργειες, αφού δεν περιέχει καθόλου τεχνητές χρωστικές ουσίες, αλλεργιογόνα και συντηρητικά. Είναι ένα προϊόν που μπορείτε να εμπιστευθείτε άφοβα και μάλιστα με εξαιρετική δράση κατά του πάχους.
 • Αποτρέπει την εμφάνιση μεταβολικού συνδρόμου μειώνοντας αισθητά τον κίνδυνο με την βοήθεια του συμπλέγματος φυτικών ινών που περιέχει.
 • Διατηρεί σε φυσιολογικά επίπεδα την ποσότητα σακχάρου στο αίμα.
 • Είναι ένα χάπι μικρό, εύκολο στη λήψη και δεν προκαλεί παρενέργειες για να μπορείτε να το λάβετε όπου και αν βρίσκεστε, στη δουλειά ή στο σπίτι.
 • Ελέγχει τα επίπεδα της χοληστερόλης και διατηρεί υγιή τον οργανισμό.

Τι πρέπει να γνωρίζω για το Proactol

 • Είναι 100% φυσικά και 100% οργανικά τα συστατικά του.
 • Δεν προκαλεί καμία απολύτως παρενέργεια στον οργανισμό.
 • Δεν περιέχει καθόλου αλλεργιογόνες ή τεχνητές χρωστικές ουσίες και καθόλου συντηρητικά που επιβαρύνουν τον οργανισμό.
 • Δεσμεύει σχεδόν το 28% του λίπους που προσλαμβάνετε από την τροφή σας και το αποβάλει με φυσικό τρόπο απο τον οργανισμό.
 • Μειώνει την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων σας σχεδόν κατά 295 θερμίδες.
 • Υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για να ενημερωθεί πλήρως ο χρήστης και να γνωρίζει το προϊόν.
 • Η εταιρεία παρασκευής του Proactol, παρέχει 100% εγγύηση επιστροφής των χρημάτων σε περίπτωση που ο χρήστης δεν μείνει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.
 • Η εταιρεία παρέχει και ειδικά αγοραστικά πακέτα που είναι ιδιαίτερα οικονομικά και συμφέρουν την τσέπη σας γλιτώνοντάς σας πολλά χρήματα.

Λήψη και δοσολογία του Proactol

Το Proactol κυκλοφορεί σε συσκευασία των 120 χαπιών. Η ημερήσια δόση ξεκινάει από 1 χάπι και δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 9 χάπια την κάθε ημέρα. Η ποσότητα χαπιών που θα λαμβάνετε ημερησίως κυμαίνεται ανάλογα με την περίπτωση και με τη σοβαρότητα του προβλήματος και αφήνεται στην κρίση σας.

Η λήψη των χαπιών γίνεται μετά απο το κάθε γεύμα με την λήψη και ενός τουλάχιστον ποτηριού νερό. Έτσι λαμβάνετε από 1 έως 3 χάπια μετά το πρωινό γεύμα, 1 έως 3 χάπια μετά το μεσημεριανό γεύμα και 1 έως 3 χάπια μετά το βραδινό γεύμα, και τα αποτελέσματα στο σώμα σας και στο βάρος σας θα είναι άμεσα και εντυπωσιακά.

Αγορά του Proactol και ειδικά οικονομικά πακέτα

Το Proactol δεν κυκλοφορεί στα φαρμακεία και μπορείτε να το προμηθευτείτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του όπου και θα λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το προϊόν.

Η τιμή της κάθε συσκαυασίας είναι στα 50 ευρώ, αλλά η εταιρεία παρασκευής του προϊόντος παρέχει και ειδικά πολύ οικονομικά πακέτα, που φτάνουν την τιμή του προϊόντος σχεδόν στα 30 ευρώ ανά συσκευασία και σας παρέχουν σχεδόν 48% κέρδος.

      Αγορά Proactol από την επίσημη ιστοσελίδα του

Comments are closed.