Σεξουαλική υγεία : Η φύση δίνει τη λύση !

August 29, 2015 Comments Off on Σεξουαλική υγεία : Η φύση δίνει τη λύση !
Σεξουαλική υγεία : Η φύση δίνει τη λύση !

Σεξουαλική υγεία : Η φύση δίνει τη λύση !
4.5 (90%) 4 votes

Έντονοι ρυθμοί & πολύ στρες …

Το άγχος με το οποίο φορτωνόμαστε καθημερινά από την εργασία μας, το οικογενειακό μας περιβάλλον, το φιλικό περιβάλλον και γενικά από τον περίγυρό μας, δε μας αφήνει να ηρεμήσουμε και επηρεάζει την υγεία μας και τη ζωή μας !

Το άγχος φέρνει (όπως όλοι γνωρίζουμε) προβλήματα στον ύπνο, προβλήματα ψυχοσωματικά, προβλήματα δερματολογικά … αλλά φέρνει προβλήματα και στην ερωτική ζωή !

Όταν το άγχος επηρεάζει και … το κρεβάτι !

(!!!) : Πολλές περιπτώσεις ανθρώπων με προβλήματα στην ερωτική ζωή οφείλονται αποδεδειγμένα στην έντονη καθημερινότητά τους που είναι γεμάτη από υποχρεώσεις και πολύ πολύ άγχος !

Δυστυχώς όμως (όσο και να μας το τονίζουν ΟΛΟΙ οι ειδικοί) δεν βρίσκουμε κανέναν τρόπο να αποβάλλουμε το άγχος από τη ζωή μας. Είναι γεγονός, πως ίσως να μπορούμε να το ελέγξουμε (κάποιες φορές), αλλά να το διώξουμε τελείως είναι σχεδόν ακατόρθωτο !

Η φύση προτείνει τρόπους αντιμετώπισης …

Εκεί που ο άνθρωπος σηκώνει τα χέρια ψηλά … έρχεται η φυσή και δίνει έξυπνες λύσεις ! Η φύση διαθέτει σοφία, που με την πάροδο των αιώνων και την ανάπτυξη των επιστημών, την αφήσαμε να παραμένει στη λήθη και τελικά να χαθεί !

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, ο άνθρωπος τείνει να επιστρέφει σε αυτή την παλιά σοφία και να αναζητά φυσικές λύσεις για την αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων του. Ο οργανισμός του έχει κορεστεί πλέον και έχει επιβαρυνθεί η υγεία του … και αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω αυτής της απομάκρυνσής του από την φύση !

Βότανα & μαγικά “ματζούνια”

Κάποιος παλιός, κάποιος που έχει αναζητήσει αυτή την παλιά σοφία, ξέρει … “Η ΚΑΛΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΠΡΟΑΠΑΙΤΕΙ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΥΝΑΤΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ! Ο ΔΥΝΑΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΚΤΑΤΑΙ ΜΕ ΤΡΟΦΕΣ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΚΑΛΙΟ, ΦΩΣΦΟΡΟ, ΣΙΔΗΡΟ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΣΙΟ !!!”

Εάν νιώθετε ΚΑΤΑΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ :

Στην περίπτωση αυτή δοκιμάστε βασιλικό πολτό ! Θα σας δώσει έξτρα δύναμη και ενέργεια και θα αυξήσει τις αντοχές σας !

Εάν νιώθετε ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ :

Τότε δοκιμάστε ένα αφέψημα από Angelica. Για πιο ωραία γεύση αλλά και για ενέργεια προσθέστε και ένα κουταλάκι αγνό μέλι μέσα και αμέσως θα νιώσετε τον οργανισμό σας να παίρνει τα πάνω του !

Εάν νιώθετε ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΙ :

Η λύση τότε είναι ένα αφέψημα από γλυκάνισο. Θα δυναμώσει το σώμα σας και θα σας κάνει “ολυμπιονίκες” !

Εάν νιώθετε ΧΩΡΙΣ ΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ :

Εάν νιώθετε πως χάσατε την επιθυμία για σεξ … τότε πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε κάρυ ! Προσθέστε αυτό το πεντανόστιμο μπαχαρικό στα φαγητά σας και θα δείτε εκπληκτική διαφορά ! Περίπου 1 κουταλάκι του γλυκού καθημερινά μπορεί να κάνει θαύματα !

Εάν νιώθετε ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ :

Το μυαλό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην σεξουαλική πράξη. Όταν κουβαλάει άγχος και είναι θολωμένο το μυαλό, τότε είναι αναπόφευκτο να εμφανίζονται προβλήματα και στην ερωτική πράξη ! Δοκιμάστε αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου στον χώρο σας !

Comments are closed.